Krhka građa i dobar modni pedigre prednosti su Sarah Jessice Parker zbog kojih brojni dizajneri upravo na njenom tijelu vole vidjeti svoje kreacije. No da nije baš uvijek savršen model pokazala je odabirom dugačke toalete u kojoj se njezina sitna građa izgubila

Sarah Jessica Parker često zna isticati kako u privatnom životu baš ni nema prevelikih sličnosti s likom modne fashionistice Carrie Bradshaw, koja joj je donijela planetarnu slavu.

>>Sarah Jessica Parker: Glamurozno izdanje za najdražeg muškarca

No ipak kada se radi o pojavljivanju na društvenim događanjima glumica nastoji biti u korak s likom iz serije kojem su modni eksperimenti savršeno pristajali. Nažalost u nastojanju da oduševi, ponekad joj se dogodi i modni gaf.

Za svečanu prigodu godišnje baletne zabave u New Yorku Sarah se pojavila u raskošnoj slojevitoj haljini cvjetnog uzorka s dugačkim šlepom koja nimalo nije  laskala njezinoj sitnoj građi.

>>Gdje je Sarah Jessica sakrila 'nedostatke'?

Kosa visoko podignuta u svečanu punđu i bogata ogrlica oko vrata u kombinaciji s ogrtačem cvjetnog uzorka i naglašenih ramena pomno su odabrani detalji koji naposljetku nisu došli do izražaja.

A unatoč elegantnom i gracioznom držanju kojeg je glumica savladala tijekom godina bavljenja baletom efekt glamuroznosti potpuno je izostao.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju