Na dodjeli nagrada 'ShoWest' u Las Vegasu pojavile su se i tri glumice iz serije 'Seks i grad'. Nedostajala je Kim Catrall, a svoje tijelo u krakoj haljini pokazala je Sarah Jessica Parker

Promocija nadolazećeg filma 'Seks i grad 2' već je počelo. Osim što smo mogli saznati već poveći broj (ne)provjerenih informacija, škicnuli smo i prvi trailer koji najavljuje nove avanture voljenih Njujorčanki.

Kako na njih ne bi zaboravili do kraja svibnja kada je filmska premijera, glavne glumice odlučile su nas podsjećati na sve ono što smo kod njih voljele.

Posljednja takva prilika bila je u Las Vegasu, na dodjeli 'ShoWest' nagrada, kada su Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis spremno pozirale fotografima i izjavljivale kako je novi film istinska poslastica za fanove popularne serije.

VIDEO: Sarah Jessica kao savršeno umotan dar

Tom je prilikom Sarah Jessica Parker pokazala tijelo kojem pristaje i najoskudnija haljinica koja spremno pokazuje noge, ali i ostale ženske atribute.

Usporedite prirodnu i retuširanju Sarah Jessicu Parker

Iako uvijek mršava, filmska Carrie nikada nije bila jedna od onih osušenih žgoljavica, već vitka žena koja je zdrav život i redovito vježbanje isticala kao jedini način održavanja vitkog i zdravog tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju