Holivudsko izgladnjivanje uzima danak na pragu četrdesetih, a najbolji primjer su glumice Angelina Jolie i Sarah Jessica Parker. I dok uz pomoć raznih tretmana uspijevaju zadržati mladenački izgled lica, ruke odaju cijenu njihove mršavosti

Mnogi će reći kako nije pošteno uspoređivati ljepotu Sarah Jessice Parker i Angeline Jolie, no glavna junakinja filma 'Seks i grad' je modna ikona čiji šarm žene obožavaju, a lako se mogu poistovjetiti i s njezinim problemima.

Iako kroz filmski život korača u manolicama i louboutinkama, u privatnom joj je najdraža uloga mame koja na ulicama New Yorka uživa u jutarnjoj kavi, šetnji s djecom i razgovoru s prolaznicima.

>> Sarah Jessica u minjaku pokazala kokošje noge

>> Angelina Jolie sakrila kvrgava koljena

Angelina Jolie je pak na vrhu popisa najljepših žena na svijetu koja odgaja šestero djece, uživa u svojoj karijeri, bavi se humanitarnim radom i ljubi Brada Pitta.

45-godišnja Sarah Jessica i deset godina mlađa Angelina ipak imaju jednu manu, a to je mršavost. Obje glumice platile su cijenu pretjeranog izgladnjivanja, a njihova tijela, a posebno ruke otkrivaju kako im mršavost uistinu loše pristaje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju