Nakon što je u drugom nastavku filma 'Seks i grad ' zaveo Samanthu i oduševio žene diljem svijeta koje su uživale u njegovim seksepilnim kretnjama na velikom platnu glumac Max Ryan pao je na šarm Fani Stipković

Novinarka Red Carpeta Fani Stipković je svoj boravak u Los Angelesu zasladila druženjem sa seksepilnim glumcem Maxom Ryanom, no njezin urednik Daniel Delale tvrdi kako novinarka u LA-u samo radi svoj posao.

Nakon što je domaće medije preplavila vijest kako je naša Fani Stipković osvojila holivudskog ljepotana i zvijezdu 'Seks i grada 2' Maxa Ryana, čini se kako je cijela stvar prenapuhana.

'Fani je u New Yorku, gdje je s glumcem napravila intervju, pa je zbog toga s njim vjerojatno sjela na kavu. Ne vjerujem da su uopće bili na nekom ručku', rekao nam je Daniel Delale, Fanin šef koji u šali voli reći kako kontrolira i poznaje njezin privatni život.

U nekim medijima je pisalo kako novinarka i manekenka za dva tjedna ponovno planira posjetiti Los Angeles i naći se s glumcem, ali čini se kako su to sve samo nagađanja bez osnove.

>> 5 razloga zbog kojih trebate pogledati 'Seks i grad 2'

Iako je cijela priča puna nagađanja bez osnove jedino što imamo za reći je, ako je im aistine u tome što se šuška, Fani zavidimo ti!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju