Nastavak moderne ženske bajke, film 'Seks i grad 2' našao se na listi najgorih ostvarenja u 2010. Iako je film naišao na negativne kritike, priča o četiri prijateljice je zabava za ženski izlazak, a usprkos lošim ocjenama stiže i treći nastavak

Ukoliko se nalazite među onima koji su (jedva) dočekali i s osmijehom na licu u društvu prijateljica pogledali drugi nastavak omiljene ženske bajke vjerojatno čete pogledati i treći nastavak.

No filmski kritičari ne misle tako pa se film 'Seks i grad 2' našao na listi najgorih filmova u 2010. Prvi nastavak filma koji smo pogledali 2008. dobio je prolaz kod kritičara, no drugi nastavak je završio neslavno.

Redatelju Michael Patrick King napravio je isforsiranu priču o četiri prijateljice koje su ostarjele, imaju više šminke, nose skupocjenu dizajnersku odjeću i uživaju u putovanjima.

>> 5 razloga zbog kojih trebate pogledati 'Seks i grad 2'

>> 'Seks i grad 2': Usprkos kritikama prijateljice se drže zajedno!

I dok je prvi film zaradio 415 milijuna dolara, drugi je podbacio i zaradio samo 286, no usprkos 'lošoj' zaradi stiže i treći nastavak protiv kojeg će kritičari, sigurni smo, grintati, a žene će se u društvu najboljih prijateljica i dalje smijati zgodama i nezgodama njujorške četvorke koja uživa u ispijanju Cosmopolitana!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju