Licem bez bora i tijelom bez mane može se pohvaliti Heidi Klum koja usprkos velikoj obitelji ne odustaje od posla. Rado viđeno lice na mnogim naslovnicama te u reklamama uspijeva organizirati svoje vrijeme pa joj uz poslovne obaveze uvijek ostaje vremena za druženje s brojnom obitelji

Heidi je još jednom pokazala kako uistinu može odjenuti što god poželi na partyju održanom povodom njezinog pojavljivanja na naslovnici Hamptons magazina za 4. srpanj zablistala u srebrnoj haljini na jedno rame te odgovarajućim vrtoglavim potpeticama.

>> Heidi Klum: Sve što joj treba je kravata

Zalizana kosa u punđu otkrila je njezino lice te pokazala kako se 39 godina stara glumica ne mora služiti čudotvornim preparatima te estetskom kirurgijom jer na licu jedva da joj se ocrtava pokoja bora.

Heidi čiji modni reality show 'Project Runaway' ide već devetu sezonu, a nedavno je snimila i najprovokativniju reklamu. Heidi Klum se pokazala u toplesu, tek s ružičastom kravatom oko vrata i škarama iste boje u ruci. S motom emisije 'Make It Work' na nadlaktici, planetarno poznati model dokaz je kako i majka četvero djece može uspješno nadmašiti puno mlađe konkurentice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju