Salma Hayek još je jednom dokazala da joj u modnom smislu nema konkurencije. Na promociji najnovijeg filma atraktivna Meksikanka odlučila se za ljetnu bijelo-crvenu kombinaciju koja je podsjećala na davne seksepilne 60-te

Salma Hayek radi punom parom, što dokazuju i fotografije s brojnih promocijama na kojima lijepa Meksikanka izgleda fantastično.

Najnoviji javni nastup lijepe glumice bila je promocija filma na kojoj se lijepa Salma prošetala u seksi ljetnom izdanju.

U bijeloj haljinici krutog materijala glumica je istaknula sve svoje atribute. Osim bujnog poprsja, do izražaja je došla i njezina preplanula latino put, koju je dodatno naglasila crvenim detaljima.

U stilu šezdesetih, Salma je minimalističku haljinu do koljena nadopunila tankim žarko crvenim remenom te štiklama od brušene kože u istom tonu. U istoj su nijansi bile i njezine putene usne.

Jedino nismo uspjeli dokučiti čemu služi mala crna torbica koja se nikao ne uklapa uz ovu ljetnu kombinaciju?

Četrdeset i četiri godine stara glumica poznata po zanimljivim i elegantnim haljinama vjerna je svome 30 godina starijem mužu u svakom smislu pa tako i u onom modnom.

>> Salma Hayek - kraljica crvenog tepiha

>> I na prljavom asfaltu blistava Salma Hayek

François Pinault poznati je biznismen koji, između ostalog, posjeduje Gucci grupu u koju spadaju Yves Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen te brojna druga svjetski poznata modna imena koja se često mogu vidjeti na njegovoj prekrasnoj supruzi.