Salma Hayek još je jednom dokazala da joj u modnom smislu nema konkurencije. Na promociji najnovijeg filma atraktivna Meksikanka odlučila se za ljetnu bijelo-crvenu kombinaciju koja je podsjećala na davne seksepilne 60-te

Salma Hayek radi punom parom, što dokazuju i fotografije s brojnih promocijama na kojima lijepa Meksikanka izgleda fantastično.

Najnoviji javni nastup lijepe glumice bila je promocija filma na kojoj se lijepa Salma prošetala u seksi ljetnom izdanju.

U bijeloj haljinici krutog materijala glumica je istaknula sve svoje atribute. Osim bujnog poprsja, do izražaja je došla i njezina preplanula latino put, koju je dodatno naglasila crvenim detaljima.

U stilu šezdesetih, Salma je minimalističku haljinu do koljena nadopunila tankim žarko crvenim remenom te štiklama od brušene kože u istom tonu. U istoj su nijansi bile i njezine putene usne.

Jedino nismo uspjeli dokučiti čemu služi mala crna torbica koja se nikao ne uklapa uz ovu ljetnu kombinaciju?

Četrdeset i četiri godine stara glumica poznata po zanimljivim i elegantnim haljinama vjerna je svome 30 godina starijem mužu u svakom smislu pa tako i u onom modnom.

>> Salma Hayek - kraljica crvenog tepiha

>> I na prljavom asfaltu blistava Salma Hayek

François Pinault poznati je biznismen koji, između ostalog, posjeduje Gucci grupu u koju spadaju Yves Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen te brojna druga svjetski poznata modna imena koja se često mogu vidjeti na njegovoj prekrasnoj supruzi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju