Na filmskom festivalu u Starigradu-Paklenici koji je prikazao i 'Kad se pretvorim u Severinu', pojavila se i sama pjevačica. Dok je prije tjedan dana u Dubrovniku izabrala vatreno crvenu haljinu, za ovaje je opušteni događaj odjenula dugačku lepršavu toaletu u kojoj je izgledala kao morska vila

Ove se godine u Starigradu-Paklenici po prvi puta održava festival posvećen dokumentarno-glazbenim filmovima. U sklopu njega je na ovom suncem okupanom otoku prikazan i 37-minutni film 'Kad da se pretvorim u Severinu'.

Dokumentarni uradak snimljen nekoliko dana prije koncerta u Beogradu prikazuje pjevačicu u trenucima koncertnih priprema, opuštanja i druženja sa svojom ekipom te zaručnikom Slavkom Šainovićem.

Kako bi privukla pažnju na ovaj filmski događaj Severina se osobno pojavila na projekciji svoga filma u kojem je uživala grickajući kokice.

Poput prave zvijezde odjenula je atraktivnu lepršavu haljinu u kombinaciji ružičaste i naranče te tako naglasila lijepo preplanuli ten.

>> Severina otkrila tragove od sunčanja

Nakon prikazivanja crno-bijelog dokumentarca, Seve se fotografirala s okupljenim obožavateljima te prije povratka u hotel uživala u morskim specijalitetima u obližnjoj konobi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju