Severinina pjesma 'Grad bez ljudi' koja je u svega tri tjedna na društvenoj mreži YouTube preslušana preko rekordnih 2,5 milijuna puta će dobiti i svoju ekranizaciju. Ono što će dodatno oduševiti obožavatelje su prekrasne kreacije domaćih dizajnera u kojima se pojavljuje u spotu

Uz Juraja Zigmana s kojim Severina rado surađuje, u spotu će se pojaviti u odjeći Aleksandre Dojčinović čije haljine iz nove kolekcije i privatno rado nosi. Ovim dizajnerskim imenima pridružit će se još i Dalibora Betti i Etna Maar.

Severina je ekskluzivno za SeveFanClub otkrila više o samome spotu čiju premijeru možete očekivati nadolazećeg utorka.

'Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav', rekla je pjevačica.

>> Severina: Blagdansko izdanje presretne trudnice

>> Još jedna poslastica s potpisom Severine

Kao i brojne prethodne i ovaj spot režirao je Severinin, sada već dugogodišnji suradnik i prijatelj, Darko Drinovac.

'Spot je nadrealni prikaz emotivnog stanja žene suočene sa spoznajom da će ta samoća možda trajati vječno. Ona korača kroz vodu u praznom gradu, ona prolazi praznim prostorom. Nadrealni prikaz grada/svijeta u kojem živi i nje same u praznom prostoru pokušava prenjeti osjećaj samoće koji ona u pjesmi intenzivno proživljava', opisuje Drinovac.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju