Povezanost žena i šminke počinje od malih nogu pa nije niti čudno što gotovo svaka žena koristi barem jedan kozmetički proizvod. Iako se poznate Hrvatice uvijek trude izgledati besprijekorno, lijepa Severina je spremna stati pred fotoaparat bez trunke šminke

Gotovo da i ne postoji žena koja kao djevojčica nije iz mamine kozmetičke torbice potajce uzimala šminku.

Sjetite se samo koliko ste puta u naletu oduševljenja slomile majčin ruž. No fascinacija make upom ne prestaje niti u odrasloj dobi pa se slobodno može reći kako kozmetički proizvodi stoje rame uz rame pokraj dijamanata.

Toga su svjesne i brojne poznate Hrvatice koje se s kozmetikom druže svakodnevno, a sve kako bi u javnosti izgledale čim bolje.

Upravo zbog toga je otvorenje novog zagrebačkog dućana s kozmetikom privuklo brojna poznata imena među kojima se našla i lijepa pjevačica Severina koju uvijek susrećemo maksimalno dotjeranu. Uz mnoge manekenke Severina se ponovno našla u prvom planu.

No iako joj je šminka važan segment kako u poslu tako i u životu ipak joj nije problem stati pred kamere prirodnog lica baš kako su i učinile Monica Belluci, Sophie Marceau, Scarlett Johansson i Eva Herzigova za kampanju časopisa Elle.  Severina se bez šminke pojavila i u spotu za pjesmu 'Muškarcu samo treba kurva'.

>> Sharon Stone hrabro pokazala lice bez šminke

>> Izgledaju li modeli bez šminke kao izvanzemaljci?

I dizajnerica Matija Vuica voli šminku i vesele boje no njezina strast je još uvijek moda pa će sve ljubiteljice Matijinih kreacija uskoro moći posjetiti i njezin showroom.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju