Unatoč trudnoći Severina je u javnom životu još uvijek vrlo aktivna. Lijepa trudnica je posjetila koncert 'Hrvatske dive', a za ovu je prigodu odjenula još jednu dugu haljinu u kojoj je blistala. No idućeg dana Seve je ponovno pokazala kako još uvijek nije izgubila svoju zavodljivu stranu


Nakon promocije knjige na kojoj se pojavila u trudničkoj haljini koja je naglasila njezin već poprilično vidljiv trudnički trbuščić Severina je očarala i u koncertnoj dvorani Lisinski gdje je održan koncert 'Hrvatske dive'.

Koncertu su prisustvovale brojne osobe iz javnog života no kako to obično biva lijepa pjevačica se ponovno našla u prvom planu.

Još jedna duga romantična haljina koju također potpisuje domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović pokrila je njezino vitko tijelo no ovoga puta u nešto elegantnijem izdanju.

>> Severina: Konačno kao prava trudnica

>> Severina: Vruća minica i visoke štikle za blistavu trudnicu

Tamnu tirkiznu toaletu dubokog decentnog dekoltea s krem remenom oko struka i torbicom u istom tonu Severina je začinila snažnim crvenim ružem i noktima što je bilo dovoljno da popularna pjevačica zablista.

Severina je velika ljubiteljica Hrvatskih brandova, a osim poularnih dizajnera Elfs-a i Juraja Zigmana čije su svjetlucave i poprilično oskudne kreacije krasile njezino vitko tijelo na brojnim koncertnim nastupima, crvenim tepihom je često šetala u glamuroznim haljinama Linee Exclusive.

Nakon što je posjetila modnu reviju Aleksandre Dojčinović, Severina je svoju inspiraciju pronašla u njezinim širokim haljinama koje su idealne za njezino drugo stanje.

No da Seve nije izgubila svoju zavodljivu stranu otkrila je na Narodnom radiju gdje se pojavila u kratkoj crnoj haljini i bijeloj zakopčanoj košulji te gustim crnim čarapama do iznad koljena.

Cijela modna kombinacija podsjeća na trendi školske uniforme poput onih koje nose modno osvještene cure iz popularne serije 'Tračerica'.