Unatoč trudnoći Severina je u javnom životu još uvijek vrlo aktivna. Lijepa trudnica je posjetila koncert 'Hrvatske dive', a za ovu je prigodu odjenula još jednu dugu haljinu u kojoj je blistala. No idućeg dana Seve je ponovno pokazala kako još uvijek nije izgubila svoju zavodljivu stranu


Nakon promocije knjige na kojoj se pojavila u trudničkoj haljini koja je naglasila njezin već poprilično vidljiv trudnički trbuščić Severina je očarala i u koncertnoj dvorani Lisinski gdje je održan koncert 'Hrvatske dive'.

Koncertu su prisustvovale brojne osobe iz javnog života no kako to obično biva lijepa pjevačica se ponovno našla u prvom planu.

Još jedna duga romantična haljina koju također potpisuje domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović pokrila je njezino vitko tijelo no ovoga puta u nešto elegantnijem izdanju.

>> Severina: Konačno kao prava trudnica

>> Severina: Vruća minica i visoke štikle za blistavu trudnicu

Tamnu tirkiznu toaletu dubokog decentnog dekoltea s krem remenom oko struka i torbicom u istom tonu Severina je začinila snažnim crvenim ružem i noktima što je bilo dovoljno da popularna pjevačica zablista.

Severina je velika ljubiteljica Hrvatskih brandova, a osim poularnih dizajnera Elfs-a i Juraja Zigmana čije su svjetlucave i poprilično oskudne kreacije krasile njezino vitko tijelo na brojnim koncertnim nastupima, crvenim tepihom je često šetala u glamuroznim haljinama Linee Exclusive.

Nakon što je posjetila modnu reviju Aleksandre Dojčinović, Severina je svoju inspiraciju pronašla u njezinim širokim haljinama koje su idealne za njezino drugo stanje.

No da Seve nije izgubila svoju zavodljivu stranu otkrila je na Narodnom radiju gdje se pojavila u kratkoj crnoj haljini i bijeloj zakopčanoj košulji te gustim crnim čarapama do iznad koljena.

Cijela modna kombinacija podsjeća na trendi školske uniforme poput onih koje nose modno osvještene cure iz popularne serije 'Tračerica'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju