Bez obzira što je još uvijek opsjedaju frajeri koji pušu u svega 20 svječica na torti, Sharon Stone je svoj ljubavni život usporedila sa pustinjom Mojave

Pedesetdvogodišnja glumica koja je tri puta uplovila i isplovila iz bračne luke, odlučila je napraviti pauzu od muškaraca te rekla kako je ljubav poput oceana, nekad je plima, nekad oseka, a ponekad pak prava pustinja.

‘Moja je ljubav trenutno poput pustinje, ali na sreću ja volim pustinju, jer ja sam pustinjski cvijet’ izjavila je seksepilna Sharon.

>> Sharon Stone ponovno bez bora i savršena

>> Stone: Optužbe za botox su totalna izmišljotina!

No bez obzira na ljubavnu sušu koja trenutno vlada u njezinom životu, čini se kako joj pažnje ne nedostaje jer ponude pršte na sve strane i to od dvadesetogodišnjaka.

Nije niti čudno kad Sharon izgleda fantastično, a svoj seksepil je počela koristiti tek nakon što ju je proslavila uloga u legendarnom filmu ‘Sirove strasti’.

Nakon razvoda od Phila Bronsteina, glumica je priznala kako se osjećala bezvrijedno i tada je odlučila povećati usne iako je zbog tog poteza kasnije požalila.

Otkrila je i kako nije pobornik plastičnih operacija, već želi stariti dostojanstveno, ali sa stilom.

‘Još uvijek nosim bikini, a kožne hlače ću nositi i s sedamdeset godina jer to je moj stil’ Izjavila je 52-godišnja glumica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju