Holivudske ljepotice svim silama pokušavaju zaustaviti vrijeme kako bi što duže izgledale mladoliko. Iako im u tome pomažu brojni zahvati i tretmani, nikako se ne mogu skriti smežurana koljena koja otkrivaju njihove godine

Savršen izgled poznatih ljepotica u četrdesetima, pedesetima i šezdesetima izaziva divljenje i zavist žena diljem svijeta, ali pozadina cijele priče nije samo u dobrim genima, zdravoj prehrani i skupim preparatima za njegu kože i kose, već i u brojnim skupim pokušajima da se zaustavi vrijeme.

Estetska kirurgija toliko je uznapredovala da samo uz nekoliko manjih zahvata deseci godina nestaju u trenu. No osim vrata i ruku godine otkrivaju i koljenima što dokazuju fotografije mladolikih holivudskih mršavica poput Sharon Stone, Melanie Griffith, Elle MacPherson, Courtney Cox i Demi Moore.

>> Angelina Jolie: Kvrgava koljena opet u prvom planu

>> Parker vs Jolie: Čije ruke izgledaju starije?

Iako si mogu dozvoliti izazovnu, mladenačku odjeću koja ističe njihovu vuku i njegovanu liniju, smežurana koljena su zapravo podsjetnik na prolaznost koju bi trebalo prihvatiti i ponosno uživati u godinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju