Prva dama Michelle Obama vrlo ozbiljno shvaća odnos prema svom tijelu. Rano ustajanje i svakodnevno vježbanje itekako su se isplatili tijekom posjeta dječjoj bejzbol ligi kada je zahvaljujući dobrim refleksima izbjegla lopticu koja je letjela ravno na nju

Michelle Obama posjetila je Baltimore kako bi pomogla humanitarnom projektu koji se zalaže za poboljšanje zdravstvenog stanja američke djece. Bejzbol klinika koja se sportom bori protiv dječje pretilosti organizirala je utakmicu na stadionu na kojem igra tim Baltimore Orioles, no umjesto profesionalnih igrača utakmicu su odigrala djeca.

Michelle Obama je hrabro zakoračila na teren odjevena u bijele hlače, tenisice i sportsku košulju te pokazala odlične reflekse kada je jedno dijete bacilo loptu koja je krenula ravno u njezino lice.

>> Michelle Obama je prva dama hulahopa

Poznata po strogom režimu vježbanja, prva dama je dokazala kako se rano ustajanje i boravak u teretani itekako isplati, a prilikom hvatanja lopte je još jednom pokazala čvrste i zategnute ruke kojima se ponosi.

'Već 11 godina imam istu rutinu vježbanja. Počela sam redovito vježbati nakon što sam rodila prvu kćer Maliju, i da vam budem iskrena počela sam vježbati iz zavisti. Naime, moj suprug vježba od kada zna za sebe, i bez obzira kako zauzet bio, uvijek nađe vremena za sportske aktivnosti', rekla je Michelle.

Poznata voditeljica američkog talk showa Barbara Walters, u svojem prošlogodišnjem izboru najutjecajnijih žena, na vrh top liste postavila je Michelle Obamu.

Kao obrazloženje izbora navela je njezino zalaganje za promicanje zdravog života u kojoj se posebno ističe smanjivanje pretilosti kod djece.

Michelle Obama svojim čestim aktivnostima ukazuje na nužnost fizičke aktivnosti kod djece, a posebnu pažnju posvećuje problemu pretilosti kod djece.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju