Upravo kada je odlučila svom trudničkom trbušćiću dati prednost pred uskim krojevima haljina ispod kojih ni igla nije mogla stati Kim Kardashian ponovno je iznenadila izdanjem od kojeg zaziru brojni stručnjaci. Starleta naime ne odustaje od štikli niti u visokom stupnju trudnoće iako njezina poza u kojoj se podupire rukama dok pokušava 'opstati' na štiklama jasno daje do znanja kako joj potpetice zadaju probleme

Vjerovali ili ne Kim Kardashian u visokim potpeticama odlazi i na pregled kod doktora. Starleta od štikli ne odustaje niti u visokom stupnju trudnoće negirajući na taj način upozorenja brojnih stručnjaka.

>>Vježbanje u trudnoći: Svakodnevni ritual ustrajne Kim Kardashian

Naime dobivanje težine i hormonalne promjene tijekom trudnoće imaju veliki utjecaj na tijelo. Mišići i ligamenti omekšavaju i proširuju se zbog povećanja hormona jajnika relaksina, što stopala čini podložnijima iščašenjima članaka i ligamenata na dnevnoj bazi.

>>Opsesija ili trend: Idu li mame i štikle zajedno?

Visoke pete mijenjaju položaj tijela, skraćujući mišiće na listovima i povećavajući pritisak na koljena i leđa upozoravaju brojni stručnjaci.

No u ime mode Kim od visokih potpetica ne odustaje ni u sedmom mjesecu trudnoće iako njezina poza u kojoj se podupire rukama dok pokušava 'opstati' na visokim centimetrima jasno daje do znanja kako joj štikle zadaju probleme.
Crnu satensku haljinicu rezanu ispod grudi popularna starleta kombinirala je uz crne štikle. No da ovo izdanje savršeno može podnijeti i nisku potpeticu znaju brojne osviještene buduće mame koje prednost umjesto modi ipak daju zdravlju.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju