Bila je plava, dugokosa, sa šiškama, bez njih, u širokim majicama i korzetima. Severina je na svom zvjezdanom putu isprobavala razne stilove, no je li ikad bila samo svoja

Bila je plava, dugokosa, sa šiškama, bez njih, u širokim majicama i korzetima. Severina je na svom zvjezdanom putu isprobavala razne stilove, no je li ikad bila samo svoja.

Prepustili smo oku stručnjaka da procijeni koliko je Sevka radila na sebi što stilom, a što kirurškim nožićem

Ono što sve uvijek zanima kada je ona u pitanju jest koliko se promijenila sazrijevanjem, a koliko estetskim operacijama.

'Nos je danas nešto tanji nego na starijim spotovima, a na njezinim se usnama uvijek vidi da je s njima nešto radila', rekao je Tomica Bagatin, estetski kirurg.

Neven Ciganović tvrdi kako je Severina često lutala stilskim vodama, a svako njezino novo izdanje bilo je već viđeno. Upitan o njezinim estetski operacijama rekao je svoje mišljenje.

'Radila je nos koji je i priznala, usta, osobno mislim da je operirala i grudi jer su na početku to bile velike sise koje su visile, a sada izgledaju dobro', kaže stilist Neven Ciganović.

Neven je rekao i kako je u jednom trenutku, na početku njezine karijere Severini najveća suparnica bila Tajči, a Neven Ciganović tvrdi kako se Seve 'furala' upravo na nju.

Svoje bore Severina za sada ne skriva, a estetski kirurzi Sevki su unaprijed predložili nekoliko rješenje, da zna što napraviti kada za to dođe vrijeme.

'Problem bi joj mogle biti grudi kada se počnu spuštati, te će ih biti potrebno reducirat i podići. Mogu se popuniti nazolabijalne bore, ako je potrebno popuniti usne, podignuti obrve..., nabrojio je solucije Tomica Bagatin.

Za sada je Severini dovoljno vježbati, kloniti se sunca i odlaziti kozmetičarki, za sve ostalo tu je Photoshop.

Više u inMagazinu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju