Moda im nije strana, no dok jedna svojim kolekcijama osvaja svjetske piste druga je imala priliku nositi komade koji su samo za nju stvarali najbolji dizajneri na svijetu. Udruže li svoja znanja i ljubav prema krpicama mogli bi dobiti najpoželjniju kolekciju na svijetu!

Riječ je o Victoriji Beckham i Sarah Jessici Parker koje navodno planiraju osmisliti zajedničku kolekciju. Vijest koja se proširila po medijima poput munje nije potvrđena, no dvije dame imaju dosta toga zajedničkog, a kolekcija bi sigurno izazvala podosta medijske pažnje.

>> Victoria Beckham: Povratak u omiljeni modni komad

Sarah Jessica već se okušala u dizajnerskim vodama tijekom suradnje s modnom kućom Halston, a svoje je kreacija nosio i njezin lik Carrie u filmovima 'Seks i grad'.

Modnog iskustva ima jer je tijekom snimanja serije i filmova koji su je proslavili nosila komade o kojima možemo samo sanjati te i privatno uživa titulu stilske ikone.

>> Sarah Jessica: Jedna haljina za dva puna pogotka!

U kombinaciji s nekad kritiziranom, no danas sve više obožavanom Victorijom Beckham koja iz sezone u sezonu potvrđuje status dizajnerice koja zna što žene žele i vole nositi mogli bi dobiti trendi komade po vrlo visokim cijenama koje nećemo nositi, no mogle bi ih obožavati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju