Komentari koji tvrde kako Katie Holmes nakon razvoda od Toma Cruisesa izgleda kao da joj je pao kamen sa srca potvrđuju mnoge slike glumice koja je podočnjake zamijenila osmijehom. A mala Suri sa svakom novom fotografijom pokazuje kako postaje sve sigurnija djevojčica

Nakon povratka iz Disney Worlda gdje je s tatom između ostalog spavala u dvorcu u kojeg ne može ići svatko, već isključivo onaj koga odabere vodstvo zabavnog parka, Suri se vratila mami u New York.

>>Suri Cruise: Umjesto igračke i dekice napokon prijateljica

Nekada preplašena djevojčica koja je u ponoć s roditeljima u cipelama na potpeticu odlazila u kupovinu slatkiša, pretvorila se u samosvjesnu djevojčicu odjevenu u skladu sa svojim godinama.

>> Promrzla Suri u ljetnoj haljini i potpeticama na 4 stupnja

U bijeloj haljini na volane, obuvena u ružičaste japanke te s rajfom u kosi u sličnoj nijansi, šestogodišnjakinja se s mamom uputila u Met, jedna od najpoznatijih svjetskih muzeja.

Prije nego li s vodičem za djecu pozna tajne faraona, mumija i po prvi puta ugleda zvjezdano nebo Vincenta Van Gogha, malena se s mamom okrijepila uz tortilju i voćni sok.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju