Već sa svoje tri godine najpopularnije dijete Hollywooda, odnosno Suri Cruise, želi biti još poznatija - glumeći u filmovima. Budući da što Suri poželi to i dobije, pitanje je trenutka kada ćemo njezino ime vidjeti na filmskoj špici

Trogodišnja Suri Cruise želi biti glumica upravo kao i njezini roditelji, Katie Holmes i Tom Cruise. Privatni sati glume koje pohađa djevojčica dokazuju da populrani glumački par u potpunosti podržava Surine želje i prohtjeve.

'Suri voli svoje satove plesa tako puno da je zatražila mamu da pohađa i satove glume. A Katie, naravno, nije mogla reći ne' rekao je izvor blizak obitelji Cruise.

Iako je glumačka inicijativa krenula od same Suri, Tom je još u prijašnjim intervjuima izjavljivao kako bi voli da malena krene stopama svojih roditelja.

'To bih stvarno volio. Gluma omogućuje sjajan život, zabavljaš ljude uživljavajućis e u najrazličitije karaktere pripovijedajući tako razne priče' rekao je svojedobno glumac.

Ljetno izdanje tvrdoglave Suri Cruise

Procjenjuje se da su Tom i Katie na svoju kćer do sada dali milijun dolara potrošenih na garderobu, stotine skupocjenih igračaka, satove plesa, francuskog i španjolskog te na ispunjavanje svake njezine želje.

Suri dobila igračku od 150,000 kuna

Posljednji poklon koja je razmažena djevojčica uspjela iskamčiti od svog tate, je replika trkaćeg automobila u vrijednosti od 30,000 dolara.

Jednim klikom pratite sve novosti i nagradne igre na Facebooku!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju