Crveni kaputić koji odlično pristaje uz dnevnu kombinaciju, no jednako će se dobro uklopiti i uz večernju haljinu potpisuje modni dvojac Dolce&Gabbana, a nosi ga četverogodišnja Suri Cruise

Najnoviji odjevni komad u skupocjenom ormaru najpoznatije djevojčice na svijetu je kaput iz dječje kolekcije Dolce&Gabbana za jesen/zimu 2010/11. čija su zaštitna lica blizanci glazbene dive Jennifer Lopez.

Četverogodišnja Suri tako ponosno šeće u kaputu čija je cijena 1,300 funti, a to je nešto više od 11 tisuća kuna. Kako bi mala šminkerica uistinu bila u trendu njezin kaput ima i krzneni ovratnik koji se po potrebi može skinuti.

>> VIDEO: Neodoljive cipelice Suri Cruise

>> Suri sama prepravlja svoju odjeću?!

No s obzirom na sve veći uspjeh dizajnerske odjeće namijenjene djeci ne čudi što roditelji izdvajaju velike iznose kako bi svoje mališane pretvorili u modne ikone.

Posljednja dizajnerica koja je izbacila dječju kolekciju je Stella McCartney, no ona tvrdi kako je odjeća periva na svim temperaturama, jednostavno ju je održavat i vrlo je praktična. Iako dizajnerica tvrdi kako su i njezine cijene prihvatljive te kreću već od 14 funti što je nešto više od 100 kuna, mame se teško mogu složiti s tim jer za dječju jaknu moraju izdvojiti čak 105 funti ili 900 kuna.

>> J.Lo i blizanci zajedno u reklami

Izgleda kako su slavne mame uvjerene kako će ih djeca voljeti više ukoliko ih odjenu u skupocjenu odjeću s potpisom. Psiholozi se slažu kako se radi o tome da novac nadomješta vrijeme, pa je čak i u doba recesije mnogima jednostavnije kupiti skupu igračku ili odjeću nego provesti vrijeme u igri s djetetom.

No ono što će djeca zaključiti je da su stvari najbitnije u životu pa će i sami tako početi razmišljati.

Roditelji dječje modne ikone Suri koja ima ormar prepun dizajnerskih stvari svojoj princezi dopuštaju da nosi ono što ona želi, a četverogodišnja djevojčica izgleda uistinu najviše voli nositi odjeću s potpisom Marca Jacobsa ili Dolce&Gabbana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju