Iako je Katie Holmes nakon razvoda od Toma Cruisa započela svojevrstan preodgoj šestogodišnje kćeri pa su tako privatni avioni, skupe igračke i dizajnerska odjeća postali stvar prošlosti na jednu bitnu stavku kada je u pitanju svojeglava Suri mama Katie još nema dovoljno utjecaja

Od djevojčice koja je sa samo tri godine posjedovala ormar odjeće vrijedan 16 milijuna kuna nije za očekivati ništa drugo doli svojeglavosti i razmaženosti kada je u pitanju izbor odjeće za koju mama Katie Holmes očito nema dovoljno utjecaja.

>>Suri Cruise: Bosa stopala na njujorškom asfaltu

Iako su cipelice na potpeticu pospremljene na dno ormara Suri se teško odvaja od stare navike hodanja neprikladno odjevena. Pa je tako po tko zna koji put prošetala njujorškim ulicama u haljini i balerinkama uz jedan veliki propust.

>>Promrzla Suri u ljetnoj haljinici i sandalama na 4 stupnja

Naime gole noge šetogodišnja djevojčica nije zaštitila čarapama niti štramplama koje su inače obavezan dodatak kada temperatura iznosi svega deset stupnjeva Celzijusevih.

I dok se mama Katie utoplila u trapericama i crnim čizmicama svojeglavu kćerku uspjela je zaštititi od prohladnog zraka tek stisnuvši ju što bliže k sebi.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju