Modni ukus je nešto što se ne može kupiti novcem, a pravi dokaz su imućne ljepotice koje bez obzira na pristup najskupljim krpicama nikako ne mogu savladati osnovna pravila dobrog ukusa. U tu skupinu vrlo lako možemo uvrstiti i Tamaru Ecclestone

Lijepa bogatašica prodorno zelenih očiju i duge, tamne kose uvijek je bila velika ljubiteljica uskih i kratkih haljina u kojima se vrlo često pojavljivala u javnosti.

No iako minica ako je iskombinirana na pravi način može izgledati vrlo elegantno, tanka granica između decentnog seksepila i neukusa.

Tamara je za večernji izlazak odabrala jedan od londonskih noćnih klubova, a za ovu je prigodu uskočila u minijaturnu haljinu i vrtoglavo visoke štikle.

>> Tamara Ecclestone razvukla haljinu do maksimuma

>> Tamara Ecclestone: Duge noge na mamu

Ultra kratka, crna Herve Leger haljina popularnog bandage kroja naglasila je njezinu vitku i zavodljivu figuru te osim preplanulih nogu u prvi plan stavila i njezin raskošan dekolte.

Iako se Tamara može pohvaliti besprijekornom linijom, naglašeni dekolte i minica doista je pretjerana kombinacija pa čak i za seksi bogatašicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju