Dolazak na modnu manifestaciju Cro A Porter brojnim je poznatim damama prilika da pokažu svoja najbolja i najblistavija izdanja. Pa dok neke od njih za tu priliku odabiru unikatne komade iz najnovije kolekcije omiljenog dizajnera koje im jamče originalnost, druge koje se odluče za odjeću komercijalnih brendova preuzimaju rizik od mogućeg scenarija - pojavljivanja dviju dama u istim kombinacijama

Dok su crna odijela gotovo svakodnevna kombinacija brojnih žena za dnevna, ali i večernja elegantna izdanja, bijelu inačicu ovog provjerenog dueta prava je rijetkost vidjeti na damama.

Bijelo odijelo kao ovosezonski proljetni trend, napokon je doživjelo svojih pet minuta slave

>>Nespretan modni odabir Tatjane Jurić

No ovosezonski proljetni trendovi pobrinuli su se da bijelo odijelo doživi i svojih pet minuta slave s čime su se složile brojne pripadnice ljepšeg spola.

>>Anita Dujić spretno izbjegla škakljivu pozu

>>Tko se boji odijela još?

Tatjana Jurić i Anita Dujić ne samo da su objeručke prihvatile proljetni trend, nego su odabrale identično odijelo komercijalnog lanca odjeće H&M i pokazale ga na modnoj manifestaciji Cro A Porter koji od svojih uzvanica uvijek očekuje najbolje u modnom smislu.

Ovaj prizor od kojeg zaziru brojne pripadnice ljepšeg spola Tatjana i Anita pozdravile su velikim smješkom zajedno pozirajući. Osim istog modnog komada djevojke su izabrale sličan make up i frizure, tamnocrveni ruž i spuštenu kosu koji su podebljali eleganciju odijela.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju