Vlatka Pokos u zagrebačkoj Gradskoj kavani predstavila je prvi Auto-moto show koji će se održati u Areni. I dok se uz jurilice i adrenalin vežu djevojke sportskog duha i stila, odjevene u vruće i kratke, Vlatka je odabrala ozbiljni crno bijeli look više prilagođen otvaranju kakve modne trgovine

Kišni dan u centru Zagreba oživilo je predstavljanje Auto-moto showa koji će se od 17. do 19. rujna održati u zagrebačkoj Areni.

Voditeljica predstavljanja tog adrenalinskog događaja bila je Vlatka Pokos koja je i ovoga puta ostala vjerna svom elegantnom i ženstvenom stilu. S obzirom da je već nekoliko puta proglašavana najbolje odjevenom ženom u Hrvatskoj njezin vrhunsko ušminkani stil niti najmanje ne čudi.

>> FOTO: Vlatka Pokos pokazala savršeno tijelo

>>Vlatka Pokos pustila suzu na predstavljanju knjige

No, crni kostim i bijela košulja s naglašenim volanima u kojim se pojavila zaista su prepoznatljivi dio njezinog imidža, no sportskoj crvenoj jurilici na kojoj se fotografirala više bi pristajala u kakvom uskom kožnom kombinezonu koji bi četrdeset godina staroj Vlatki zasigurno stajao odlično.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju