Poželjna Eva Mendes i u privatno vrijeme opravdava ukazano joj 'povjerenje' po pitanju zavodljivosti te i u odlasku u trgovinu izaziva pažnju sretnih muškaraca koji se nađu u njezinoj blizini. U mini narančastoj haljini glumica je ležerno i samouvjereno nosila svoj latino seksepil

Jedna od najpoželjnijih žena na svijetu Eva Mendes u nedavnom je intervjuu otkrila kako je smeta što je doživljavaju isključivo na temelju njezinog izgleda, redovito opisivanog kao seksi, zavodljiv i zamaman.

No, dok u prvi plan redatelji, ali i ona sama ne počnu stavljati njezin intelekt ili pak socijalnu ili društvenu angažiranost u prvi plan, fanovi i dalje mogu uživati u Evinom prekrasnom tijelu.

Premda je 2002. godine kada se pojavila u svijetu filma s ulogom u blockbusteru 'Training Day' s Denzelom Washingtonom imala izraženije obline koji su se mnogobrojnim danima treniranja smanjije i dalje je rasna latino ljepotica u kategoriji s Salmom Hayek i Penelope Cruz.

To potvrđuju i njezine najnovije fotografije koji je prikauju prilikom obavljanja kupovine namirnica gdje je u običnoj naranačastoj mini haljini izgledala poželjno.

>>FOTO Eva Mendes: Spremna sam se skinuti gola

>> Obline Eve Mendes spasile haljinu

Bez imalo make upa, tek sa sunčanim naočalama trideset i šest godina stara Eva Mendes prava je zvijezda ležernog seksepila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju