Pjevačica koja izaziva različite reakcije svojim ponašanjem i odijevanjem lice je koje krasi provokativnu naslovnicu magazina Elle za svibanj. U žutom kostimu posipanom zakovicama koje potpisuje Versace te s poblajhanom kosom 24-godišnja cura s Barbadosa progovorila je o prekidu s nasilnim dečkom Chrisom Brownom, pronalaženju savršenog muškarca i djeci

Zauzeta poziranjem na premijerama svog filmskog prvijenca 'Battleship' u kojem glumi heroinu koja se bori protiv zla u maskirnom odijelu, Rihanna je pronašla vremena za poziranje fotografu Tomu Munrou te svoj karakter pokazala i na naslovnici magazina Elle.

>> Rihanna: Slatkica uspješno izgurala provokatoricu

>> Rihanna: Umjesto nemarne frizure pokazala neurednu kosu

U žutom kostimu s potpisom Versace te ovalnom ogrlicom i narukvicama dizajnera Davida Yurmana Rihanna je provokativnom pozom unijela nemir u uvijek mirne naslovnice magazina.

U intervjuu je otkrila kako je nakon brutalnog napada koji je doživjela 2009. od tadašnjeg dečka Chrisa Browna osjetila oslobođenje.

'Kad se to dogodilo, pomislila sam j....a sad će svi znati, a to je tako ponižavajuće. No shvatila sam da je to bilo moje otvaranje, moj trenutak oslobođenja...', rekla je pjevačica.

Rihanna se osvrnula i na govorkanja o pomirenju s nasilnim bivšim partnerom i zaključila kako svatko ima svoje mišljenje o tome, a ljudi o njoj i njezinim postupcima raspravljaju na raznim blogovima.

'Na kraju ću ja biti ono što jesam i raditi upravo ono što želim', bila je jasna te se osvrnula na glasine oko navodnog tajnog pomirenja s Chrisom.

Na pitanje o djeci rekla je kako će joj Bog sigurno jednog dana dati do znanja kako je vrijeme za njezinog malog anđela, no prvo mora pronaći muškarca jer je to najbitniji komadić koji nedostaje.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju