Jennifer Aniston unatoč sretnom i ispunjenom životu ne uspijeva zadržati niti jednog muškarca. S nekima je bila u vezi, za druge se nagađalo da joj griju postelju, a sa svim se grlila svojim prepoznatljivim zagrljajem

Ljepotica Jennifer Aniston izgleda sjajno te iako romantične filmove snima kao od šale, u privatnom životu nikako da joj procvjetaju ruže. Nakon što se razvela od Brada Pitta, nikako da uz sebe zadrži partnera ili dugotrajniju simpatiju.

Kao nježnija polovica 'zlatnog para Hollywooda', očito je preveliki teret za mišićava leđa i jaki ego filmskih ljepotana.

No, ono što je zanimljivo jest da je svakoga od njih Jen grlila svojim prepoznatljivim zagrljajem u kojem je dlanom položenom na trbuh muškarca 'označila' svoj teritorij.

>>FOTO: Jen Aniston ima najbolje noge Hollywooda

>> Aniston: Tajna kose je u šamponu za konje

Tako je grlila Brada Pitta, Vincea Vaughna koji joj je pomogao zaliječiti slomljeno srce nakon razvoda, Aarona Eckharta, Johna Mayera, Owena Wilsona s kojim (ni)je bila u vezi te Gerarda Butlera koji je doživljava kao prijateljicu koju povremeno uhvati za stražnjicu dok ona pak želi roditi njegovo dijete.

Očito ih zlatokosa glumica svojim idealno definiranim bicepsima ipak nije držala dovoljno čvrsto i uvjerljivo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju