Početak ljeta obilježila su otvaranja klubova po obali koji su najavili vruću sezonu na Jadranu, no i otkrili kakve su ljetne krpice u svoje kofere spremile domaće ljepotice. Vedrani Linardić najviše se svidio klasičan crni bikini u kombinaciji sa šarenim pareom dok je Maja Cvjetković posegnula za haljinom s vrlo trendi cvjetnim uzorkom

 

Novootvoreni beach club u Vodicama mjesto na kojem su osvježenje od visokih temperatura potražile Vedrana Linardić i Maja Cvjetković. U trendi ljetnim izdanjima te uz osvježavajuće koktele uživale su uz more i pritom pokazale svoj modni izbor za ovo ljeto.

>> Vruća moda: Trendi torbe za dan i noć

>> Kupaći kostimi za sve tipove građe tijela

Manekenka Vedrana Linardić odlučila je ljeto provesti u crnom bikiniju kojeg je osvježila šarenim pareom te nezaobilaznim sunčanim naočalama koje oči štite od štetnih sunčevih zraka. Uz visoki zaštitni faktor Vedrana se držala hlada kako bi kožu zaštitila od sunca.

>> Ulja koja nikako ne smijemo koristiti na plaži

Maja Cvjetković od štetnih se sunčevih zraka sakrila iza naočala, šešira i trendi cvjetne haljine, a kombinaciju je ukrasila ogrlicom u boji koralja te usne naglasila odgovarajućim ružem..

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju