Željno očekivani filmski nastavak najgledanije domaće televizijske serije, 'Larin izbor: Izgubljeni princ' u hrvatskim kinima započinje s prikazivanjem 28. lipnja

Distributer filma je Continental film, a film će se u Zagrebu, Osijeku i Splitu ekskluzivno prikazivati u Cineplexx kinima. Film će se također prikazivati i u ostalim gradovima diljem Hrvatske i regije, pa će tako u uzbudljivom filmskom spektaklu uživati i stanovnici Čakovca, Dubrovnika, Samobora, Pule, ali i Sarajeva, Zenice, Banja Luke.

>> Mladenački look lijepe Doris Pinčić

>> Otkrijte 4 Larina beauty trika

Cjelovečernji film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije veliko finale Nova TV donosi u srijedu 20.lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavit će dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove nikad prije viđene likove donosi upravo film.

Prva sezona megauspješne serije 'Larin izbor' Nove TV oduševit će svoje vjerne gledatelje obratom u radnji. Napetost, drama i emocije dominirat će u finalu serije ostavljajući gledateljima brojna pitanja čiji odgovor mogu naći u filmu.

'Larin izbor: Izgubljeni princ' vodi ih nekoliko godina u budućnost. U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju