Prema rezultatima istraživanja renomiranog međunarodnog Centra za istraživanje tržišta GfK, Zadovoljna.hr zauzela je treće mjesto na ljestvici najbolje ocjenjenih ženskih portala

Budući da su u ispitivanju sudjelovali najstroži članovi žirija koje najviše cijenimo, odnosno vi, naše vjerne čitateljice, dugujemo vam veliko hvala i obećanje da ćemo se i dalje truditi biti među najboljima. Zahvaljujući očekivanjima i komentarima koje slušamo prilikom stvaranja prije svega vašeg i našeg ružičastog virtualnog svijeta, postigli smo uspjeh koji potpisuje naš kreativni tim i vaše povjerenje.

Na pitanje: 'Koja web stranica u Hrvatskoj, prema vašem osobnom iskustvu, nudi najkvalitetniji sadržaj i usluge za žene?', svaka treća osoba ženskog spola u Hrvatskoj koja koristi Internet odgovorila je - Zadovoljna.hr.

Rezultat je to posebnog istraživanja kvalitete medija - DEEPMA - QUDAL - MEDIA - QUality meDAL koje je proveo renomirani međunarodni Centar za istraživanje tržišta GfK.

Istraživanje QUDAL - MEDIA - QUality meDAL provedeno je u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Na pitanje: 'Koja web stranica u Hrvatskoj, prema vašem osobnom iskustvu, nudi najkvalitetniji sadržaj i usluge za žene?', svaka treća osoba ženskog spola u Hrvatskoj koja koristi internet - odgovorila je - Zadovoljna.hr.

Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicama nisu bili ponuđeni nikakvi mogući odgovori te su one slobodno mogle navoditi nazive web stranica za žene za koje smatraju da u Hrvatskoj nude najveću razinu kvalitete.

Najveći broj glasova žena u Hrvatskoj u ovom istraživanju u navedenoj kategoriji osvojila je web stranica zena.hr. Na drugom mjestu smjestila se web stranica coolinarika.com. Treće mjesto zauzela je zadovoljna.hr, dok je četvrto mjesto pripalo stranici cosmopolitan.hr.