Prema rezultatima istraživanja renomiranog međunarodnog Centra za istraživanje tržišta GfK, Zadovoljna.hr zauzela je treće mjesto na ljestvici najbolje ocjenjenih ženskih portala

Budući da su u ispitivanju sudjelovali najstroži članovi žirija koje najviše cijenimo, odnosno vi, naše vjerne čitateljice, dugujemo vam veliko hvala i obećanje da ćemo se i dalje truditi biti među najboljima. Zahvaljujući očekivanjima i komentarima koje slušamo prilikom stvaranja prije svega vašeg i našeg ružičastog virtualnog svijeta, postigli smo uspjeh koji potpisuje naš kreativni tim i vaše povjerenje.

Na pitanje: 'Koja web stranica u Hrvatskoj, prema vašem osobnom iskustvu, nudi najkvalitetniji sadržaj i usluge za žene?', svaka treća osoba ženskog spola u Hrvatskoj koja koristi Internet odgovorila je - Zadovoljna.hr.

Rezultat je to posebnog istraživanja kvalitete medija - DEEPMA - QUDAL - MEDIA - QUality meDAL koje je proveo renomirani međunarodni Centar za istraživanje tržišta GfK.

Istraživanje QUDAL - MEDIA - QUality meDAL provedeno je u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Na pitanje: 'Koja web stranica u Hrvatskoj, prema vašem osobnom iskustvu, nudi najkvalitetniji sadržaj i usluge za žene?', svaka treća osoba ženskog spola u Hrvatskoj koja koristi internet - odgovorila je - Zadovoljna.hr.

Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicama nisu bili ponuđeni nikakvi mogući odgovori te su one slobodno mogle navoditi nazive web stranica za žene za koje smatraju da u Hrvatskoj nude najveću razinu kvalitete.

Najveći broj glasova žena u Hrvatskoj u ovom istraživanju u navedenoj kategoriji osvojila je web stranica zena.hr. Na drugom mjestu smjestila se web stranica coolinarika.com. Treće mjesto zauzela je zadovoljna.hr, dok je četvrto mjesto pripalo stranici cosmopolitan.hr.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju