Victoria Beckham uvijek je savršena, bez ijednog nabora na odjeći, besprijekorna i svježa čak i nakon prekoocenskog leta. Namještenog i ozbiljnog lica za prisutne paparazze djeluje kao zamrznuta slika pomno osimšljenog imidža. No, nove fotografije pokazuju sasvim drugačiju Viki

Jedna od rijetkih celeb mama koja i na školsku utakmicu svoga sina ide u štiklama je Victoria Beckham.

Pomno osmišljenog imidža ne samo da obavlja svakodnevne poslove već i putuje zrakoplovom. Naporni prekooceanski letovi nisu razlog zbog kojeg bi se Posh odrekla visokih štikli i ultra uskih hlača.

Uvijek s istim, ozbiljnim izrazom lica skriva se iza golemih sunčanih naočala i uspješno ostavlja dojam sabrane i ozbiljne žene.

Ali nove fotografije pokazuju Victoriju u sasvim novom svjetlu. Na utakmicu sina Romea u školi u Los Angelesu stigla je u crnom topu bez grudnjaka i poderanim trapericama.

>> V ictoria Beckham doživjela dramu u avionu

>> FOTO: Victoria Beckham u turksom zagrljaju

U jednom trenutku 36 godina stara Victoria stavila je palac u usta i tako stvorila jednu od rijetkih prilika za opuštenu fotografiju uvijek sabrane Victorije Beckham.

Bez obzira je li riječ o cuclanju prsta ili o grickanju zanoktice bivša pjevačica i današnja dizajnerica usudila se i u javnosti pokazati svoju ljudsku stranu,

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju