Victoria Beckham bila je domaćica partyja u poznatom hotelu Chateau Marmont na kojem su se pojavili mnogobrojni celebrityji. Iako decentno odjevena, dobila je mnogobrojne kritike na račun izbora odjeće koja je naglasila njezinu mršavost

Od kada se pojavila na sceni kao najmršavija članica grupe Spice Girls, Victoria Beckham iznova iznenađuje stupnjem mršavosti koje održava okrutnim dijetama i redovitim vježbanjem.

Mršavi i koščati dekolte je zaštitni znak Victorie Beckham.

Svoju je koščatu figuru tako naglasila i ovoga vikenda kada je na sebe stavila sako dubokog izreza i tako otkrila mršavi i koščati dekolte.

Iako je i prije njezina figura bila tanašna, nakon što je izvadila silikone i smanjila veličinu košarica s 34D na manje napuhane 34B, djeluje još krhkije i mršavije.

Modni Mačak želi biti Victoria Beckham

Na nedavno održanom tjednu mode u New Yorku na kojem se Victoria predstavila kao dizajnerica branila je anoreksične modele govoreći kako su one prirodno mršave, te da je osuđivanje takvih manekenki prava diskriminacija.

Victoria Beckham valjda zna kada je netko premršav

Sva sreća da imaju tako glasnog zastupnika u obliku jednako žgoljave Viki.

Na tulumu održanom u hotelu Chateau Marmont Victoriji su se pridružili i supružnici Gwen Stefani i Gavin Rosdale te Peaches Geldof s pratiteljem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju