Victoria Beckham je na nedavno održanoj Glamuorovoj dodjeli nagrada za ženu godine proglašena najboljom dizajnericom modnih dodataka, a to priznanje dobila je zahvaljujući odličnoj liniji torbi koje su postale must have dodatak mnogih poznatih žena. Mjesec dana prije poroda otkril aje kako ne zna što j eporodiljni te se namjerava vratiti na posao odmah nakon rođenja djevojčice

Victoria Beckham je u osmom mjesecu trudnoće, izgleda odlično, a kilogrami koje je nakupila tijekom trudnoće pristaju joj odlično. U razgovoru za magazin Glamour našalila se kako ne zna što je porodiljni dopust te će se na posao vratiti odmah nakon rođenja kćeri.

>> Victoria Beckham na vjenčanju u svojoj kreaciji!

>> VIDEO: Victoria Beckham pogodila ukus glumica s A-liste

Majka trojice dječaka Brooklyna, Romea i Cruza priznala je kako stvaranje svojih modnih linija ne shvaća kao posao već svoju veliku strast koju obavlja sa zadovoljstvom.

'Moda je veliki dio mog života, ipak muž i djeca su moj prioritet, a ono što radim nije posao već strast', rekla je Victoria.

Victoria je objasnila kako obožava stvarati odjevne komade koji žene pretvaraju u ljepotice, a najveći kompliment koji može dobiti je kada one to nose i pritom se osjećaju savršeno.

Prinova u obitelj Beckham stiže na početku srpnja, a usprkos tome što će Victoria roditi u Americi, Beckhamovi se na proljeće planiraju vratiti u Englesku, no svoj dom u Los Angelesu će zadržati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju