Ivica Kostelić priznao je Mirni Berend kako nije ljubomoran na uspjehe svoje sestre Janice te kako nikada ne bi oprostio izdaju u ljubavi i prijateljstvu jer ju je doživio

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić opustio se u gostima kod Mirne Berend i progovorio o svađama sa sestrom i karikaturama koje crta u slobodno vrijeme.

Ivica i njegova sestra janica odrastali su drugačije od svojih vršnjaka, no njemu to uopće nije čudno.

'Meni je otac uvijek bio uzor i nije mi se činilo suludo ništa od onoga što smo radili, to mi je uvijek bilo zabavno', rekao je Ivica.

Ivica je priznao kako bi volio da je više haklao nogomet s dečkima, no i da mu nije nedostajalo ganjanje cura jer jednostavno nije taj tip.

Svađe su bile potpuno normalna stvar i za  Ivicu i Janicu koji su se i tukli kao klinci. Priznao je kako je sestra postala oštra kroz svađe pa su je se kasnije svi bojali.

'Svađali smo se oko svega!', priznao je Ivica.

Na pitanje je li ikada osjetio ljubomoru na Janicu i njezine uspjehe Ivica je odgovorio kako se nikada nije tako osjećao.

'Mislim da je sam za Janičin uspjeh uz oca definitivno i ja zaslužan. Svaki njezin uspjeh sam gledao kao svoj', rekao je Ivica Mirni Berend.

Odlučno je potvrdio kako je zdaja nešto što nikada ne bi oprostio jer ju je iskusio, ipak nije htio puno otkriti.

'To su osobne stvari, no iskusio sam ih u sferi prijateljstva i ljubav', rekao je naš najbolji skijaš.

Snagu za oporavak od operacija i bolova pronalazi u ljubavi prema skijanju.

'Mnogi misle da je novac motiv, no ono zbog čega sve to radim je ljubav', bio je iskren Ivica.

U vezi je s bivšom skijašicom Elin Margret Arnasdottir. Iako se o njihovoj vezi i prekidu puno govorilo, par je uspio sve sakriti od medija.

Na pitanje je li teško biti djevojka vrhunskog skijaša s obzirom na velika odricanja, Ivica se 'izvukao' i rekao kako ljubav mora biti čvrsta.

'Kaže se daleko od očiju, daleko od srca, no ako se ljudi dobro razumiju sve je ok', rekao je.

Njegov idealan dan izgleda ovako: skijanje po dubokom snijegu s prijateljima, nakon toga podvodni ribolov, a poslije toga izležavanje na toplim stijenama...

U malo slobodnog vremena koje mu ostaje između treninga najbolji hrvatski skijaš odlično crta karikature, no ne želi ih objaviti kako nikoga ne bi uvrijedio!

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju