Paparazzi su uhvatili Jessicu Albu i njezinu malu obitelj prilikom odlaska na kavu u jedan od kafića. Tada je pokazala kako je opuštena mama, a njezina mala Honor nerazmažena djevojčica koja i padove prihvaća s veseljem

Dvadeset mjeseci stara Honor Marie, kćerkica Jessice Albe i njezinog supruga, producenta Casha Warrena posljednjih mjeseci postala je prava mala zvijezda navikla na fotografe koji njezinu majku prate u trgovinu, park i prilikom odlaska na kavu.

Kako se ni glumica više ne obazire na stalnu pratnju, tako i Honor Marie živi život obične djevojčice koja za razliku od njezinih ostalih vršnjakinja uživa medijsku pažnju.

Uvijek veselo dijete, nasmiješeno je i kada pada na nos i bez suza i mamine pomoći nastavlja svoje istražiavnje uvijek joj zanimljive nove okoline.

>> Zašto je tužna lijepa Jessica Alba

>> Jessica Alba pokazuje kćerkicu na Twitteru

A mama Jessica bez imalo uzrujavanja i pretjeranog treperenja oko svoje male princeze ostavlja dojam sasvim obične mame nedotaknute trendovskim metodama odgajanja djeteta niti komocijom koju bi mogle pružiti mnogobrojne dadilje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju