Paparazzi su uhvatili Jessicu Albu i njezinu malu obitelj prilikom odlaska na kavu u jedan od kafića. Tada je pokazala kako je opuštena mama, a njezina mala Honor nerazmažena djevojčica koja i padove prihvaća s veseljem

Dvadeset mjeseci stara Honor Marie, kćerkica Jessice Albe i njezinog supruga, producenta Casha Warrena posljednjih mjeseci postala je prava mala zvijezda navikla na fotografe koji njezinu majku prate u trgovinu, park i prilikom odlaska na kavu.

Kako se ni glumica više ne obazire na stalnu pratnju, tako i Honor Marie živi život obične djevojčice koja za razliku od njezinih ostalih vršnjakinja uživa medijsku pažnju.

Uvijek veselo dijete, nasmiješeno je i kada pada na nos i bez suza i mamine pomoći nastavlja svoje istražiavnje uvijek joj zanimljive nove okoline.

>> Zašto je tužna lijepa Jessica Alba

>> Jessica Alba pokazuje kćerkicu na Twitteru

A mama Jessica bez imalo uzrujavanja i pretjeranog treperenja oko svoje male princeze ostavlja dojam sasvim obične mame nedotaknute trendovskim metodama odgajanja djeteta niti komocijom koju bi mogle pružiti mnogobrojne dadilje.