Seksi, seksi i još malo seksi riječi su koje opisuju Nikolu Karabatića, najpoželjnijeg neženju kojeg uz žene obožavaju i gay muškarci. No izgleda kao će mnoga srce biti slomljena ako u pričama da ga je osvojila Blanka Vlašić ima istine!

'Čuo sam da se sviđam gay muškarcima, a s obzirom da oni imaju odličan ukus to mi je čast', rekao je Nikola koji je uz savršeno tijelo, uspješnu karijeru i veliko bogatstvo ipak samo sramežljivi dečko.

U djetinjstvu sam bio sramežljiv, a još uvijek me sram kada moram prići djevojci', rekao je Nikola čiji je srce navodno osvojila naša najuspješnija atletičarka Blanka Vlašić.

Izjavom kako je uz svjetsko zlato osvojila i Karabatićevo srce, Branka je slomila mnoga te srušila nadu ljepoticama koje su čekale i priželjkivale.

U lovu na Nikolu Karabatića navodno su bile manekenke Doris VrečkoMia Šlogar, a šuška se i kako je prije mjesec dana ljubio pjevačicu Jelenu Rozgu.

Ipak, ništa još nije sigurno jer Blanka ne želi priznati je li u vezi s Nikolom, a možda je i tako bolje jer za mnoge ljepotice još uvijek postoji nada!

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju