Gotovo uvijek kontroverzna pjevačica Madonna već je u nekoliko navrata naglašavala strogi odgoj koji njezinoj djeci brani gledanje televizije, slatkiše i igranje igrica. Ali, sada je počela gunđati i zbog odjeće koje nosi njezina kćer Lourdes

Trinaestogodišnja Madonnina kćer Lourdes već je poznata po svojoj modnoj osviještenosti koju karakterizira pomalo ulični stil inspiriran 80-ima i živopisnom modom koju je prije svih popularizirala njezina majka.

Madonna, ime uz koju se uz titulu kraljice popa najviše povezuje titula kraljice skandala, ne odobrava način na koji se njezina Lola, kako je zova od milja, odijeva.

Žena koja je proslavila šiljaste grudnjake Jean- Paul Gaultiera na svojoj 'Blond Ambition' turneji kao i simuliranje orgazma na pozornici, možda svojoj kćerki ne bi mogla poslužiti kao najbolji primjer.

'Voljela bih da se Lola odijeva konzervativnije. Nije li to ironično? Moja je kćer inspirirana klincima koje vidi na satovima hip-hopa i baleta. Osim toga pod velikim je utjecajem europske glazbe' zaključila je sama Madonna.

Lourdes dolazi i na mnoga mamina video i foto snimanja te daje prijedloge za moguće kombinacije.

A kako je mama Madonna prijateljica i s mnogim dizajnerima poput Stelle McCartney i Marca Jacobsa, oni je uvijek pitaju za mišljenje. Kolekcija dječje odjeće pod nazivom 'Material Girl', koju su kreirale pop zvijezda Madonna i njezina 13-godišnja kćer Lourdes, pojavit će se u prodaji u kolovozu ove godine u 200 dućana robne kuće Macy's diljem SAD-a.

>> Madonna i Lourdes znaju što male snobice žele

>> Madonnina odjeća preseksi za Lourdes

Moćni par uskoro priprema i liniju kozmetike i parfem koji će do 14. godine od Lourdes učiniti najutjecajnije dijete u svijetu showbizznisa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju