Zagrebački trg u subotu je bio prepun djevojaka u sportskoj odjeći i štiklama. Iako to nije odjevna kombinacija koju bi preporučio Fashion Guru , stotinjak cura je imalo samo jedan cilj - novčanu nagradu. Spektakl je vodila Nikolina Pišek koja u štiklama ne trči

Lijepa voditeljica i kolumnistica Zadovoljne, Nikolina Pišek je najavljivala, bodrila i susosjećala s curama koje su trčale u potpeticama od 8 do 12 centimetara visine. Nagrada od 20 tisuća kuna je bio itekako dobar povod za neobičnu utrku koja je imala i humanitarni karakter.

>> VIDEO: Martina Podgorski zna kako trčati u štiklama!

Nikolini ipak nije palo na pamet da stane na startnu liniju.

'Doživljavala sam ozljede i prilikom trčanja bez štikli pa mislim da bi se teško odvažila na trčanje u štiklama', rekla je.

120 djevojaka koje su se odlučile okušati u ovom ekstremnom spotu dobro su se pripremile, a neke su cipele pričvrstile uz pomoć izolir trake i tako pokušale utrostručiti šanse za pobjedu.

Ovaj nimalo lak zadatak najbolje su odradile Andrea Ivančević iz Zagreba. Ona je svojila prvu nagradu te je dobila 20.000 kuna, a odmah iza nje na cilj je stigla Ornela Bešker Amulić i osvojila 10.000 kuna.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju