Ceremonija obnavljanja bračnih zavjeta na Maldivima za zaljubljeni par pretvorila se u pravu katastrofu, no oni toga uopće nisu bili svjesni!

Umjesto romantičnih riječi punih ljubavi na pješčanoj plaži Vilu Reef resorta na Maldivima lokalni 'matičar' je engleskom paru objasnio kako su nevjernici i svinje na lokalnom jeziku.

Prije početka ceremonije mladoženja u odijelu i mlada u vjenčanici i svjedoci okupili su se oko stola na kojem su bili papiri i prstenje, a prije nego je ceremonija započela sve im je objašnjeno na engleskom jeziku.

No lokalci su si dali oduška i izvjeđali zaljubljeni par kojem su 'objasnili' kako njihov brak ne vrijedi jer su oboje nevjernici i ateisti koji Jedu svinjetinu i piju alkohol, a djeca koju imaju su obilježena kao kopilad.

Nakon ceremonije par je zajedno zasadio drvo kokosa kao simbol ljubavi, a okupljeni su to iskoristili kako bi komentirali grudi mladenke.

Skandal koji je dignuo na noge policiju i vlasti u turističkom raju još nema svoj kraj, no osoblje hotela zaduženo za vjenčanja i obnavljanje zavjeta, koje gosti plaćaju sedam tisuća kuna, je pod istragom.

Zamjenik ministra turizma na Maldivima je vrlo zabrinut zbog incidenta, a hotel je zabrinut za svoju reputaciju ekskluzivnog turističkog odredišta.

Odmor iz snova za par iz Velike Britanije tako je završio kao prava katastrofa za koju su dobili ispriku od hotela, a ministar turizma je predložio da im se vrati kompenzacija za boravak na Maldivima.

Osoblje iz hotela pak tvrdi kako su tijekom ceremonije korištene ružne riječi, no inače je sve bilo ok!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju