Najpoznatija vila na svijetu dobila je zvijezdu na stazi slavnih u Hollywoodu. Malena Zvončica tako je ušla u svijet velikih zvijezda!

Vila iz animiranog filma o Petru Panu zasjala je na stazi slavnih, a tim povodom je Bradley Raymond, koji je režirao 'Tinker Bell and the Great Fairy Rescue', održao govor pred mnoštvom okupljenih.

Zvončica se tako pridružila svojim animiranim likovima Velikoj ptici, Zekoslavu mrkvi, Paško patak, Godzilli, Kermitu, najpoznatijem mišu Mickeyju, Rugratsu, Shreku, The Simpsonsima, Snjeguljici, medvjediću Winnie Poohu i Peri djetliću koji također imaju svoje mjesto na Stazi slavnih.

Lik Zvončice se prvi puta pojavio u filmu 'Petar Pan' i prikazan je kao krilata patuljčica s vrlo ženstvenom figurom. Lik je kasnije uklopljen u Disneyeve antologijske televizijske serije poznatije pod imenom 'Predivan Disneyev svijet'.

Zvončica je omiljeni lik djevojčica, a njezine avanture opisane su u animiranim filmovima 'Zvončica', 'Zvončica i vilinski prijatelji' i 'Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju