Preslatka kćerkica Angeline Jolie i Brada Pitta postala je prava mala dama, a njezina ljepota s obzirom na roditelje nikada nije bila upitna. I dok smo uz njezino odrastanje iščekivali hoće li Angie dobiti istinsku nasljednicu, Vivvienne je ipak povukla tatine gene

Otkako su blizanci Vivienne i Knox, djeca Angeline Jolie i Brada Pitta, došli na svijet zanima nas tko će od klinaca naslijediti čije gene.

>> Angelinina 'banda': Najslađa grupa klinaca u Hollywoodu

Danas, kada preslatki mališani već imaju skoro 5 godina sličnosti s popularnim roditeljima sve su izraženije, posebno kod Vivienne.

>> Ni tanašne noge nisu umanjile karizmu Angeline Jolie

Malena ljepotica dan je provela u društvu brata blizanca i tjelohranitelja koji ih je odveo na sladoled. Odjevena u crvenu haljinicu bez rukava, crne štrample i visoke, trendi starke s printom Vivienne se zabavljala trčkarajući i pozirajući ispred znatiželjnih fotografa.

Iako smo zamišljali kako bi izgledala mini Angelina čija je ljepota očarala cijeli svijet, njena najmlađa biološka kći duge, plave kose ipak je povukla više tatinih gena.

No jedan nas je detalj ipak neodoljivo podsjetio na Angie, a to su pune, okrugle i prepoznatljive holivudske usne o kakvima sanjaju žene diljem svijeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju