Od 29. ožujka, DVD Sumrak saga: Praskozorje I. dio možete potražiti na DVD-u u sklopu ekskluzivne prodaje koja će trajati do 29. svibnja 2012. DVD će biti u posebnom pakiranju po cijeni od 49,90 kuna

Od 29. ožujka, DVD Sumrak saga: Praskozorje I. dio možete potražiti na DVD-u u sklopu ekskluzivne prodaje koja će trajati do 29. svibnja 2012. DVD će biti u posebnom pakiranju po cijeni od 49,90 kuna.

>> Vjenčanica Belle Swan već je u prodaji

>> Kellan Lutz: Vampir neodoljivog torza

Film Sumrak saga: Praskozorje I. dio ostvario je odlične rezultate gledanosti u Hrvatskoj tokom kino distribucije. Film je pogledalo 127.117 gledatelja, s ukupnom Box Office zaradom od 3.618.152,61 kuna. Vjenčanje godine zaintrigiralo je cijeli svijet, nemojte ga propustiti na DVD-u i Blu Rayu.

Željno očekivani četvrti dio serijala Sumrak saga, čiji je redatelj Oscarom ovjenčan Bill Condon, otkriva tajne i misterije ove začarane romantične priče koja je očarala milijune gledatelja.

U filmu Sumrak saga: Praskozorje, 1. dio, Bella (Kristen Stewart) i Edward (Robert Pattinson) te oni koje vole moraju razriješiti lanac događaja, romantičan medeni mjesec i rođenje djeteta, a istovremeno Jacob Black (Taylor Lautner) doživljava nešto potpuno neočekivano i šokantno.

Više je romantike, strasti, intriga, hrabrosti i akcije koje su učinile prethodnike ovog filma toliko popularnima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju