Održati tijelo u formi i tijekom trudnoće jedna je od primarnih zadaća brojnih trudnica i to ne samo radi dobrog izgleda i bržeg vraćanja u formu nakon poroda nego i činjenice da umjereno vježbanje utječe na lakši porod i ima pozitivan efekt na mamu i bebu. Poznata trudnica koja svakodnevno uživa u vježbanju je i Kim Kardashian

Najeksponiranija trudnica Kim Kardashian tek nedavno je popustila pred prirodnim stanjem u kojem njezine obline poprimaju sve raskošnije oblike, a trudnički trbuščić postaje sve veći i odbacila uske pripijene kombinacije u kojima je naglašavala svoj seksepil.

>>Kim Kardashian: Napokon prvo pravo trudničko izdanje

No unatoč novim komotnim komadima odjeće prilagođenima nesputanom razvoju tijela tijekom trudnoće Kim ne posustaje od vježbanja koje za zadatak ima održati mišiće u formi i tako olakšati povratak tijela u prvobitno stanje nakon poroda.

>>6 stvari koje ipak smijete raditi u trudnoći

Za odlazak na trening popularna trudnica koja do poroda broji  dva i pola mjeseca, bira omiljenu crnu trenirku, tajice i ružičaste tenisice.

>>Trudnički trbuh otkriva 6 tipova osoba

Uz neizostavnu bočicu vode Kim se svakodnevno prepušta u sigurne ruke poznatog trenera slavnih i stručnjaka za fitnes za trudnice Andyja Pasternaka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju