Vlatka Pokos, popularna pjevačica i zvijezda, sinoć je na trogirskoj rivi predstavila svoju prvu knjigu 'Život u raju'. Posvetila ju je svom velikom prijatelju i tragično preminulom Tomi Vrbanu, a veliko hvala uputila je i Lani Radeljak

Riječ je o autobiografskoj knjizi u kojoj autorica iznosi detalje iz svog burnog braka s Josipom Radeljakom te opisuje odnose s drugim ljudima iz javnog života.

Knjigu, koju je objavila nakladnička kuća Znanje, predstavili su autorica i urednik knjige Branko Matijašević.

'Naslov knjige moj je životni moto. Unatoč svim usponima i padovima nastojala sam kroz život kročiti uzdignute glave vjerujući u ljubav i dobrotu', rekla je prilikom predstavljanja Vlatka.

Voditeljica i pjevačicaje zahvalila i svim ljudima i bliskim osobama koji su joj bili podrška kroz život, a posebno hvala uputila je maloj Lani koja ju je uvijek podsjećala što znači istinski voljeti.

'Surađivati s Vlatkom bilo je pravo zadovoljstvo. Ona je istinska zvijezda i izuzetno nam je drago što smo imali priliku objaviti njezinu knjigu u biblioteci Celebrities', istaknuo je prilikom promocije Branko Matijašević, urednik knjige.

'Sigurna sam da mi ovo nije posljednja knjiga jer mi se jako sviđa pisanje. To je prekrasan način da čovjek raščistiti s nekim stvarima i okrene se budućnosti' zaključila je Vlatka.

Knjigu je autorica posvetila svom velikom prijatelju Tomi Vrbanu, poznatom vizažistu koji je preminuo na njen 40. rođendan. Uzvanike su na promociji zabavljali Vinko Coce i klapa Iskon.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju