U Zagrebu je otvoren Međunarodni festival turističkog filma, jedinstvena manifestacija koja se održava po prvi put. Na besplatne projekcije od 4. do 6. srpnja građane je pozvala Vlatka Pokos koja je uz ulogu domaćice pokazala i gracioznu liniju u večernjoj haljini boje pudera

Međunarodni festival turističkog filma koji se odvija pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića osmišljen je kako bi se na još jedan način ukazalo na ljepote i atraktivnu ponudu koju skriva Hrvatska te se svim zainteresiranima kroz kratke filmove koji su pristigli iz 37 zemalja svijeta omogućilo putovanje planetom.

Domaćica večeri bila je Vlatka Pokos, voditeljica koja svojom elokventnošću, no i odličnim izgledom ostavlja bez daha. Za vruću zagrebačku večer odabrala je dugu haljinu u boji pudera čiji je donji dio od prozirnog materijala omekšao glamurozni model.

>> Vlatka Pokos bijelom haljinicom naglasila glavni adut

U komkurenciji je 130 filmova, a najbolje će odabrati stručni žiri kojim predsjeda Đelo Hađiselimović.

Atraktivnosti otvorenja pridonio je nastup Ane Rucner koja je i sama promotorica hrvatskih ljepota.

'Prvi je to festival turističkog filma u Hrvatskoj, a zajedno s TZ-om koja nam je pomogla u organizaciji u konkurenciji će biti prikazan veliki broj filmova iz zemalja diljem svjeta', kazala je direktorica festivala Spomenka Saraga.

Ulaz na sve projekcije koje se održavaju na Medvedgradu, Gradecu i u muzeju Mimara je besplatan, a program možete pogledati OVDJE. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju