Želite li uživati u francuskoj komediji 'Trofejna žena' s Catherine Deneuve i Gérardom Depardieuom u glavnim ulogama, javite nam se i možda baš vi osvojite ulaznice idealni film za uveseljavanje kišne jesenske večeri

Nakon uspješnog prikazivanja na nedavno održanoj Filmomaniji 5 – reviji dobrog filma, novi film priznatog redatelja Francoisa Ozona započeo je s prikazivanjem u kinu Movieplex (Centar Kaptol) u Zagrebu.

Film 'Trofejna žena' prikazan je u službenoj konkurenciji na filmskom festivalu u Veneciji, a glavne su uloge ostvarili Catherine Deneuve, Gérard Depardieu i Fabrice Luchini.

Suzanne je pokorna supruga bogatog industrijalca Roberta Pujola, vlasnika tvornice kišobrana, koji poput tiranina postupa loše prema svima, počevši od radnika koji rade pod njegovom 'željeznom rukom' pa do djece i svoje 'trofejne žene'. Nakon što su radnici započeli štrajk i drže Roberta u zatočeništvu , Suzanne je ta koja upravlja tvornicom.

Tužan, razočaran i lošeg zdravlja Robert odlazi na daleki put na dulje vrijeme, a Suzanne na iznenađenje većine dokazuje da je žena od akcije. Uz pomoć bivšeg ljubavnika Mauricea privodi štrajk kraju, dovodi tvornicu u normalan rad i poboljšava radne uvjete zaposlenika. No kad se Robert vrati kući dobrog zdravlja situacija se nanovo komplicira...

Zadovoljna.hr i Movieplex poklanjaju pet puta po dvije ulaznice za ovu sjajnu komediju Luciji Huđek, Nataliji Milanji Hribar, Nini Čujko, Marijani Ačkar i Jeleni Matošević.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju