Iako su hlače i tajice još uvijek broj jedan po popularnosti, u posljednje vrijeme žene sve češće biraju i haljine i haljinice. Bilo da se radi o dnevnom looku ili pak večernjoj varijanti ovaj komad vaše je saveznik, a to jako dobro zna i trudna kraljevna koja u posljednje vrijeme radi punom parom, a za javna događanja bira samo haljine

Vojvotkinja Catherine se tako u posljednjih sedam dana pojavila na čak četiri događanja za koja je odabrala do sada najsvježije proljetne kombinacije kao stvorene za trudnice i to dvije za dnevni look, a dvije za neku svečanu priliku.

>> Vojvotkinja Catherine: Haljina koja je raspametila Britanke

Jednostavna haljinica tri četvrt rukava ukrašena retro printom i bijela na crne točkice u kombinaciji s crnim sakoom bili su njezin odabiri za dnevno izdanje. S druge strane, službene prilike zahtijevaju i nešto elegantnije izdanje pa je lijepa kraljevna saveznika pronašla u svježim, pastelnim bojama.

>> Mladenački i svježe: Retro uzorak za lijepu kraljevnu

Nježno plava haljina bez rukava u stilu sedamdesetih te još jedna sličnog kroja u boji breskve stilski usklađena s dugačkim, strukiranim sakoom diskretno su naglasile njezin trudnički trbuščić i vitku liniju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju