Topshop model haljine čija cijena iznosi 343 kune odabrala je vojvotkinja Catherine za nesmetamno uživanje u obavljanju kraljevskih dužnosti i ponovno izazvala lavinu oduševljenja Britanki koje su u samo sat vremena opustošile britanske trgovine u namjeri da zablistaju u haljinici kao i njihova omiljena kraljevna

Trbuščić koji svakim danom postaje sve veći nimalo ne opterećuje vojvotkinju Catherine koja s velikom energijom obavlja sve kraljevske dužnosti. A svako njezino javno pojavljivanje popraćeno je znatiželjnim pogledima na modne kombinacije koje ova mlada trudnica bira.

Haljina vojvotkinje Catherine iz trgovine Topshop rasprodana je u samo sat vremena

>>Mladenački i svježe: Retro uzorak za lijepu kraljevnu

Tako je bijela haljinica na crne točkice kroja kao stvorenog za trudnički trbuščić bila odabir vojvotkinje za posjet Warner Bross studiju u Londonu.

>>Catherine Middleton: Trudnički trbuščić napokon oslobođen uskih krojeva


Kombinirana uz crni sako i crne salonke haljinica je izazvala buru reakcija među brojnim Britankama koje su po tko zna koji put pohrlile u trgovinu ne bi li zablistale u haljini omiljene kraljevne.

Naravno da je u ovom slučaju presudila pristupačna cijena haljine koja iznosi 343 kune i koja je iz Topshop trgovina  diljem Velike Britanije rasprodana u samo sat vremena.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju