Mlada country zvijezda Taylor Swift pridružila se kolegicama Evi Longoriji i Cheryl Cole. Tri ljepotice su lijepa pojačanja u muzeju voštanih figura Madame Tussauds. No dok su Eva i Cheryl od voska kao prave, Taylor baš i ne sliči na sebe

Iako je pjevačica s osmijehom pozirala pored svoje voštane figure odjeven u svjetlucavu crno srebrnu haljinu dizajnerice Jenny Packham, ni sama nije pretjerano zadovoljna obavljenim poslom.

>> Cheryl Cole puta dva: Pronađite kopiju!

>> Vatrena Eva Longoria zasjenila voštanu lutku

Izgleda kako su se prilikom izrade tvorci poslužili fotografijom mlade plavuše, a ne Taylor jer osim sličnosti i kovrčave kose  pravu i voštanu pjevačicu ne povezuje baš puno toga.

Pjevačica je stisnula zube i rekla kako je zadovoljna svojom dvojnicom, a zajedničku fotografiju je stavila i na svoj Twitter profil. Dvadesetogodišnja zvijezda ovih dana promovira svoj novi album 'Speak Now' i sjaji od sreće zbog ljubavi.

>> VIDEO: Savršenstvo se zove Jake Gyllenhaal

Njezino pojavljivanje u javnosti s 29-godišnjim glumcem Jakeom Gyllenhaalom izazvalo je šuškanja o novom zvjezdanom paru. Jake kojemu je srce slomila plavuša Reese Witherspoon, koju je bio spreman odvesti pred oltar, je izgleda pronaša novu ljubav.