Mlada country zvijezda Taylor Swift pridružila se kolegicama Evi Longoriji i Cheryl Cole. Tri ljepotice su lijepa pojačanja u muzeju voštanih figura Madame Tussauds. No dok su Eva i Cheryl od voska kao prave, Taylor baš i ne sliči na sebe

Iako je pjevačica s osmijehom pozirala pored svoje voštane figure odjeven u svjetlucavu crno srebrnu haljinu dizajnerice Jenny Packham, ni sama nije pretjerano zadovoljna obavljenim poslom.

>> Cheryl Cole puta dva: Pronađite kopiju!

>> Vatrena Eva Longoria zasjenila voštanu lutku

Izgleda kako su se prilikom izrade tvorci poslužili fotografijom mlade plavuše, a ne Taylor jer osim sličnosti i kovrčave kose  pravu i voštanu pjevačicu ne povezuje baš puno toga.

Pjevačica je stisnula zube i rekla kako je zadovoljna svojom dvojnicom, a zajedničku fotografiju je stavila i na svoj Twitter profil. Dvadesetogodišnja zvijezda ovih dana promovira svoj novi album 'Speak Now' i sjaji od sreće zbog ljubavi.

>> VIDEO: Savršenstvo se zove Jake Gyllenhaal

Njezino pojavljivanje u javnosti s 29-godišnjim glumcem Jakeom Gyllenhaalom izazvalo je šuškanja o novom zvjezdanom paru. Jake kojemu je srce slomila plavuša Reese Witherspoon, koju je bio spreman odvesti pred oltar, je izgleda pronaša novu ljubav.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju