Pri povratku sa sastanka scijentologa Toma Cruisea, njegovu suprugu Katie Holmes i kćer Suri strpljivom kamerom uhvatili su paparazzi. No, za razliku od Britney Spears koja je svog sina držala u krilu dok je vozila, malena Suri ipak ima svoju autosjedalicu

Tom Cruise, glumac kojemu vožnja sportskim automobilima na filmskom platnu nije strana, kupio je novi sportski automobil Saleen S281 Mustang.

U Cruiseovom novom i ne baš najuspješnijem filmu na kino-blagajnama, 'Knight and Day' ne nedostaje adrenalinske akcije, a sklonost glumca prema sportskim jurilicama naslijedila je i četverogodišnja Suri.

'Suri je bila očarana automobilskim trkama, pa je Tom pomislio da bi bilo zabavno kupiti automobil u kojem se i sama može voziti', svojedobno je izjavio prijatelj ove poznate holivudske obitelji.

Dok uživa u svom skupom dječjem automobilu, u onom pravom, njezino je mjesto na stražnjem sjedalu u propisno postavljenoj auto sjedalici.

>> Suri dobila igračku od 150 tisuća kuna

>> VIDEO: Koristite li pravilno dječju autosjedalicu?

TomKat su se već nebrojeno puta susretali s kritikama na račun odgoja svoje kćerke kojoj je dopušteno apsolutno sve, na svu sreću su neumoljivi kada se radi o sigurnosti malene Suri, te nisu pokleknuli kao što je to svojedobno učinila Britney Spears koja je sinčića držala u krilu dok je upravljala vozilom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju